ELITELEVERANDØR

Scanclimb har netop modtaget Eliteleverandør certifikatet 2019, og er dermed i top 1% af leverandører til den offentlige sektor. Hvert år certificeres top 1% leverandører til den offentlige sektor af Udbudsvagten. “Det er en anerkendelse, jeg er vanvittig stolt af!”, siger en smilende adm. dir. Kim Filthuth fra Scanclimb.

Vi har gennem en årrække satset på en strategisk målsætning om at være en stærk partner for den offentlige sektor. Det kræver fokuseret og hårdt arbejde at blive en ”trusted partner” i den offentlige sektor. Den offentlige sektor er heldigvis ikke til fals for ”charme, selvtillid og lækkert hår”. Man skal bevise sig, og man bliver tydeligt evalueret fra opgave til opgave. Det er vores erfaring, at det kræver indsigt, dedikation og kompetence at samarbejde med den offentlige sektor.

Vi er enormt glade for samarbejdet, og vi lægger os i selen hver eneste dag for at bidrage kompetent – men også nytænkende – til en sektor, som står overfor mange forandringer i disse år. Jeg er stolt af vores samarbejdspartnere og jeg er stolt af mine medarbejdere, velvidende at vi aldrig er bedre end kundens tilfredshed med vores seneste opgave, siger Kim Filthuth.

Danmarks Statistik estimerer, at der i 2018 var omkring 300.000 aktive virksomheder. Den øverste procent udgøres således af i alt 3000 virksomheder. Scanclimb er altså kommet i fint selskab med de største og bedste leverandører til det offentlige. (www.udbudsvagten.dk)

Scanclimb er et certificeret erhvervsklatre firma inden for IRATA.org og Sprat.org og vi har sammen med BARA og Arbejdstilsynet været med til at udforme den nye vejledning for Arbejde i højden. Netop denne unikke sammensætning har været med til at sikre Scanclimbs’ helt unikke plads som eliteleverandør.

Tlf: +45 40 29 98 07

Mail: info@scanclimb.dk

Telefontid – Alle hverdage kl. 07 – 16


Gartnervej 26, 
4632 Bjæverskov

CVR: 40606122