FARØE BROEN

Efter et skib påsejlede broen, med dertil omfattende skader til både beton samt skinnesystemet der holder lanternen, blev Scanclimb tilkaldt til at forestå reparationerne af betonen. Dette blev løst via flydestøbninger samt alm håndudsætning. Vores smede fik demonteret det rustfri skinnesystem, sejlet det ind til land, hvor der blev konstrueret et nyt, som vi sejlede ud igen og monterede den.

Til opgaven var det desuden nødvendigt at der hele tiden var supportbåd til at støtte klatrene med materialer, samt at være en del af redningsplanen. Dette blev selvfølgelig udført at vores egen uddannet bådføre. Der blev også optaget en del film til opgaven som blev varetaget af en af vores 3 certificeret dronepiloter.

Omfang: Beton reparation

Opgavens længde: UKENDT

You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

NEDTAGNING AF ANTENNER

You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module …

FORSKALLING PÅ PANUM

På Panum har vi hjulpet hovedentreprenøren, som er en god samarbejdspartner, med opsætning af forskalling udført i rustfri stålplader, indvendigt i tre 20 meter høje betonskakte. Betonen var flere steder …

HERLEV VANDTÅRN

You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module …

FACADE RENOVERING DKDM

Scanclimb har igennem de sidste 7 år vedligeholdt, samt renoveret facaderne på den fredede bygning på Frederiksberg i tæt samarbejde med kunden og kulturarvsstyrelsen. Scanclimb udfører …

BRANDTÆTNING TWISTER AMAGER

Efter opførelsen af Twister blev man opmærksom på at der kunne være nogle udfordringer i de 2 x 40 meter dybe skakte, så det blev besluttet at brandmale, brandfuge samt at påføre en diffusionslukket …

Scanclimb er en moderne erhvervsklatrevirksomhed, som udfører specialopgaver i Danmark og i udlandet for rådgivende ingenører, arkitekter, bygherrer, entreprenører, virksomheder, boligforeninger og private.

KONTAKT

 

+45 40 29 98 07

 

info@scanclimb.dk

 

CVR: 34 30 81 36

 

Gartnervej 26, 4632 Bjæverskov

 

Åben man-fre 07.00 – 16.00

 

 

 

KONTAKT

 

+45 40 29 98 07

 

info@scanclimb.dk

 

CVR: 34 30 81 36

 

Gartnervej 26, 4632 Bjæverskov

 

Åben man-fre 07.00 – 16.00